آلبالو پلو  از جمله قدیمی‌ترین غذاهای ایرانی است که به خصوص در فصل تابستان هواداران فراوانی دارد. جالب است بدانید یکی از راهکارهای قدیمی‌ها برای پیشگیری از گرمازدگی خوردن آلبالو پلو در روزهای گرم تابستان بود. آلبالو پلو را به روش‌های مختلف و با مواد متنوع می‌توانید درست کنید.

نتیØه تØویری برای طرز تهیه Øلبالو Ùلو


مواد لازم آلبالو پلو مجلسی شیرازی با گوشت قلقلی:

  • آلبالو: ۷۰۰ گرم
  • گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم
  • پیاز: یک عدد متوسط
  • شکر: ۲۵۰ گرم (اگر آلبالو پلو را شیرین می‌پسندید مقدار شکر را بیشتر کنید، اگر هم ملس می‌پسندید ۲۰۰ گرم شکر کافی است)
  • برنج: ۴ لیوان
  • زعفران دم کرده: به میزان لازم
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • خلال پسته و بادام: به میزان لازم
  • روغن مایع: به میزان لازم

ادامه مطلب


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها